Afișări ale paginii săptămâna trecută

vineri, mai 20

ultimul salveaza turma

fara compromisuri paharele isi fac datoria.m-am intors in timp la zilele cu soare.n-am idei,n-am sperante,n-am planuri de viitor si mai ales nu am iubita care sa ma futa la cap cu fel si fel de idei stupide.imi dau jos tricoul si cred ca am atins apogeul.am 8 ani si lumea face ce spun eu.imi zambesc in cel mai tulbure lac si stiu ca viitorul nu ma poate trada.sunt lucruri care iti apartin doar dc existi.traiesc.
Iesit din comun de cuminte invat sa profit.oamenii sunt slabi si se blocheaza in explicatii.realizez asta la timp.totul este o pacaleala ieftina din care cel mai mincinos supravietuieste.deschid ochii si vad ceea ce atata timp am crezut ca nu exista.minciuna.somnul creeaza vise.visul te omoara dc vezi lumea in rozul mediocrilor.
Comunic cu mine.Un eu al dreacu de al dreacu.nu ma mai suport si am impresia ca ma impiedic de mine la fiecare colt de fraza.nu-mi mai convine nimic pentru ca nimic nu e facut sa dureze.vreau sa durez.ne vrem nemuritori.scrijelim copaci si banci si garduri doar sa nu murim.Iar daca murim ingrijim doar flori.atat.

Isi mangaia fata uscata cu palmele sale mari si reci.parul ii pica pe ochi in cascade.de departe parea un colos de otel.Infipt in jocul gandurilor parea un bufon din curtea unui rege demult uitat.zambea la propriile ganduri.zambea la primavara.zambea din orice ca si cum ar fi detinatorul unui mare secret si tot ce se intampla in juru-i nu ar avea importanta.descoperise "nimicul".

2 comentarii:

  1. Cred si eu ca la... 8 ani faci numai ce vrei tu... Fii si tu mai calm, mai rabdator, mai ai multe de invatat si de trecut. Desi viata e scurta ai timp pentru toate daca stii sa te organizezi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Acelasi lucru gandesc si simt zi de zi... La frumosul nimic!

    RăspundețiȘtergere